Ağacın Meyvesini Özlediği Gibi Öğrencilerimizi Uzunca Bir Süredir Özlemiştik

04.03.2021 124

Okulumuz Kızılca Ortaokulunda Öğrenim Gören Öğrencilerimizi Uzunca Bir Süredir Devam Eden Uzaktan Eğitim Sürecinin Arkasından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Tensipleriyel Eğitim Öğretime Tam Zamanlı Yüz Yüze Eğitime Başladılar. Yüz Yüze Eğitim Eğitimde Fırsat Eşitsizliğini Ortadan Kaldırmaktadır. Öğrencilerimiz Köylerde İkamet Ettiklerinden İnternete Erişim Konusunda Sorun Yaşamaktaydılar. Çocuklarımız Okula Dönünce Biz Ve Öğretmenlerimiz Ağacın Meyvesine Hasret Duyduğu Gibi Öğrencilerimizi Hasretle Kucakladık, Bağrımıza Bastık. Öğrencilerimiz Okullarının Tekrar Kapanmaması İçin Salgın Kurallarına Son Derece Riayet Etmektedirler. Allah Tez Zamanda Bu İlleti Üzerimizden Silkelesin. Öğrencilerimizi Çok Seviyoruz...

04-03-202104-03-2021