27.04.2022 502

T.C. Sağlık Bakanlığı İle T.C.Milli Eğitim Bakanlığı Arasında İmzalanan  Okul Sağlığının Korunması Konulu İş Birliği Protokolü Kapsamında Bugün Aile Hekimimiz Sayın Dr.Ahmet HASIRİPİ Tarafından Öğrencilerimizin Genel Muayenesi Yapıldı.Program çerçevesinde yapılacak çalışmalarla, okul çağındaki bütün çocukların bedenen, ruhen ve sosyal yönden tam bir iyilik halinde olmasının sağlanması ve sürdürülmesi,  sağlıklı bir çevrede gelişimi,  ailelerin ve toplumun sağlık düzeyinin yükseltilmesi hedeflenmektedir.   Söz konusu program kapsamında,  öğrencilerin yıllık periyodik muayene/izlemleri kayıtlı oldukları aile hekimleri tarafından yapılmaya devam edileceği bildirilmiştir. Bu Nedenle Okulumuz Öğrencileri de Bugün Doktor İzleme Muayenesinden Geçtiler.

27-04-202227-04-202227-04-202227-04-2022