"Celebrate Your World" Adlı e-Twinning Proje Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Etmektedir

15.02.2022 1821

Kızılca Ortaokulu'nun kurucu ortaklığını üstlendiği, İngilizce Öğretmenimiz Merve Dediler'in yazıp yürüttüğü "Celebrate Your World" isimli eTwinning projemiz tüm heyecanıyla devam etmektedir.

Türkiye, İtalya, Romanya ve Çek Cumhuriyeti'nden oluşan 7 ortak okul ile Kasım - Mayıs aylarında etkinliklerle sürecek olan projemizde yolu yarılamış bulunuyoruz.

7. Sınıf öğrencilerimizin eğlenerek öğrendiği, yeni deneyimler kazandığı projemizde bu ayki etkinliğimiz dijital mektup arkadaşlığı başlatmaktı. Ögrencilerimiz ilk defa yurtdışında yaşayan birine mail yoluyla İngilizce mektup gönderdiler. Geçen hafta Romanya ve İtalya' dan gelen mektupları sevinçle karşılayan öğrencilerimiz mektuplarını okulumuz eTwinning panosunda sergilediler.

15-02-202215-02-202215-02-2022