" CELEBRATE YOUR WORLD" "DÜNYANI KUTLA" Adlı e-Twinning Projemiz Başlamıştır

16.11.2021 348

Okulumuz Kızılca Ortaokulu İngilizce öğretmeni Merve DEDİLER ile Muş Merkez Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Burcu OKALI'nın kuruculuğunu üstlendiği 6 Avrupa ortaklı projemiz bu ay itibariyle başlamıştır.

Projemiz öğrencilerin özel günleri yaşayarak öğrenmelerini ve farklı kültürleri tanımalarını sağlayacak bir projedir. Proje kapsamında, Web 2.0 araçlarını kullanacakları şiir yazma, kart atma, el sanatları ve animasyon gibi çeşitli eğlenceli ve yaratıcı etkinlikler yer alacaktır.

AIMS

1. To encourage the students to communicate in English.

2. To improve the students writing skills.

3. To build a cultural bridge between participants.

4. To recognize and learn about other cultures, their special days, customs,traditional food and drinks.

5. To make a pen friend for each student.

6. To learn and use Web2.0 tools and increase both the students and the teachers digital skills as 21st century abilities

7. Developing the ability to express themselves in society and in groups, to act cooperatively, to develop social relations, to use technology.

AMAÇLARI

1. Öğrencileri İngilizce iletişim kurmaya teşvik etmek.

2. Öğrencilerin yazma becerilerini geliştirmek.

3. Katılımcılar arasında kültürel bir köprü kurmak.

4. Diğer kültürleri, onların özel günlerini, geleneklerini, geleneksel yiyecek ve içeceklerini tanımak ve öğrenmek.

5. Her öğrenciye bir kalem arkadaşı yapmak.

6. Web2.0 araçlarını öğrenmek ve kullanmak, 21. yüzyıl becerileri olarak hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin dijital becerilerini artırmak

7. Toplumda ve gruplarda kendini ifade etme, işbirliği içinde hareket etme, sosyal ilişkileri geliştirme, teknolojiyi kullanma becerisini geliştirmek .

Öğretmenimiz Merve DEDİLER'e ve 7.Sınıf Öğrencilerine Çalışmalarında Başarılar Diliyoruz.

16-11-2021