" CELEBRATE YOUR WORLD" "DÜNYANI KUTLA" Adlı e-Twinning Projemiz Tüm Hızıyla Devam Etmektedir

04.01.2022 1312

Okulumuz Kızılca Ortaokulu İngilizce öğretmeni Merve DEDİLER ile Muş Merkez Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Burcu OKALI'nın kuruculuğunu üstlendiği 6 Avrupa ortaklı projemiz tüm hızıyla devam etmektedir.

Projemiz öğrencilerin özel günleri yaşayarak öğrenmelerini ve farklı kültürleri tanımalarını sağlayacak bir projedir. Proje kapsamında, Web 2.0 araçlarını kullanacakları şiir yazma, kart atma, el sanatları ve animasyon gibi çeşitli eğlenceli ve yaratıcı etkinlikler yer alacaktır.

Bu Ayki Çalışmamız;

Yabancı dil öğreniminde hikaye kitaplarının yeri yadsınamaz bir öneme sahiptir. Bunun bilinciyle, öğrencilerimizin ingilizce derslerini destekliyoruz. Bu sene ortaokul öğrencilerimizle torun yayinlarinin "Atatürk" adlı kitabını seçtik. Atatürk'ün hayatının günümüz gençlerinin ilgi alanı olan internet ve okullarda verilen proje ödevi konusuyla harmanlanarak güncel ve ilgi çekici bir hikaye haline getirilmiş olan bu güzel kitabı  çok sevdik.

Unutmayalim ki, İngilizce bir dersten çok daha fazlasıdır ve hayatımıza entegre olması gerekir.

Öğrencilerimize keyifli okumalar diliyoruz.

04-01-202204-01-202204-01-202204-01-202204-01-202204-01-2022