" CELEBRATE YOUR WORLD" "DÜNYANI KUTLA" Adlı e-Twinning Projemiz Tüm Hızıyla Devam Etmektedir,Logo Anketi Yapıldı

26.01.2022 231

Okulumuz Kızılca Ortaokulu İngilizce öğretmeni Merve DEDİLER ile Muş Merkez Prof. Dr. Fuat Sezgin Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Burcu OKALI'nın kuruculuğunu üstlendiği 6 Avrupa ortaklı projemiz tüm hızıyla devam etmektedir.

Projemiz öğrencilerin özel günleri yaşayarak öğrenmelerini ve farklı kültürleri tanımalarını sağlayacak bir projedir. Proje kapsamında, Web 2.0 araçlarını kullanacakları şiir yazma, kart atma, el sanatları ve animasyon gibi çeşitli eğlenceli ve yaratıcı etkinlikler yer alacaktır. 

Bu Ayki Çalışmamız;

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı "Celebrate Your World" (Dünyanı Kutla) isimli eTwinning projemiz için öğrencilerimiz logo çalışması yaptılar.

7. Sınıf Kızılca Ortaokulu öğrencileri tarafından; Canva, VistaCrello ve Logomakr gibi Web2.0 araçları kullanılarak oluşturulan logolar GoogleForms anket uygulaması ile okulumuzdaki tüm öğrencilerimize gönderildi. 

Cep telefonlarından gönderilen Google forms linkine tıklayarak istedikleri logoyu seçen öğrencilerimiz demokrasi çerçevesinde 102 oy kullanarak okulumuz adına bir logo seçmiş oldular.

26-01-202226-01-2022