Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi Çalışmalarımız Devam Etmektedir

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi Çalışmalarımız Devam Etmektedir

11.04.2023 160

Millî Eğitimin genel amaçları doğrultusunda, 1739 Sayılı Millî Eğitim Temel Kanunu'nda vurgulandığı üzere öğrencilerimizin millî, mânevî, ahlâkî, insânî, kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamak amacıyla, Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne, Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne, Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı okullar ve kurumlar; Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı kurum ve kuruluşlar işbirliğinde öğrencilere yönelik hazırlanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES)" çerçevesinde  Prokotol imzalanmıştır.  

''Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)'' Protokolü Kapsamında Okulumuzun İçerisinde Bulunduğu Kızılcaköyün Aile Hekimi Sayın Dr.Ahmet HASIRİPİ Hocamız Okulumuza Davet Edilerek Tüm Öğrencilerimiz Genel Muayeneden Geçirilmiştir. Çünkü Sağlam Eğitim, Sağlam Zeka,Sağlam Kafa Sağlıklı Yaşamdan Geçmektedir. Bu Nedenle Öğrencilerimizin Eğitimini ve Öğretimini Sağlıklı Bir Ortamda Sürdürebilmek İçin Okul İdaremizin En Önceliği Öğrencilerimizin Sağlıklı Yaşamlarından Geçtiğini Belirterek Böyle Bir Adım Atmıştır. Çünkü Erken Teşhis Hayat Kurtarır Düsturundan Hareket Eden Okul İdaremiz ve ÇEDES Koordinatörümüz Güzel Bir Uygulamaya İmza Atmıştır.

Okulumuz Kızılca İmam Hatip Ortaokulu, Kızılca İlkokulu ve Kızılca Ortaokulunda ''Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)'' Protokolü Kapsamında Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Etmektedir. Proje Paydaşlarımıza Şükranlarımızı Sunarız.

11-04-202311-04-202311-04-202311-04-202311-04-202311-04-2023