Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında İlimiz Geneli İlk ve Ortaokullar Arası "DEDE KORKUT OKUMALARI HİKÂYE YAZMA YARIŞMASI" Yapılacaktır

08.01.2024 54

Öğrencilerimizin Türkçe'yi doğru kullanmalarını sağlamak ve öğrencilerimizin yazılı anlatım yoluyla ifade yeteneklerini geliştirmek amaçlarıyla Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ilimiz ilkokul ve ortaokullar arası "Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması" yapılacaktır.

İlimiz genelinde düzenlenen yarışmaya katılacak resmi ve özel tüm ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında eğitim gören öğrencilerimizden; "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okudukları Dede Korkut Hikâyeleri tarzında hikâye yazmaları beklenmektedir.

Son başvuru tarihi 17 Ocak 2024 olan yarışma ile ilgili detaylara ve şartnameye ulaşmak için TIKLAYINIZ

08-01-2024