İl Milli Eğitim Müdürü Hafta Sonunda Düzenlediğimiz Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımızı Ziyaret Etti

15.04.2021 434

İlçe Millî Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN' in eşlik ettiği ziyaretlerinde okullarda salgına karşılık alınan önlemleri yerinde inceleyen İl Müdürü COŞKUN, Destekleme Yetiştirme Kurslarında (DYK) eğitim gören sekizinci ve on ikinci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Müdürümüz Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilerimize başarı dileklerini iletti. Öğretmenlerden kurumlarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Müdür COŞKUN üstün gayretleri ve emekleri için öğretmenlere teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.