İl Milli Eğitim Müdürü Ömer COŞKUN Yüz Yüze Eğitim Veren Okulumuz Kızılca Ortaokulunu Ziyaret Etti

10.03.2021 184

İl Millî Eğitim Müdürümüz Ömer COŞKUN okul ziyaretleri kapsamında Okulumuz Kızılca Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaretlerinde ilk olarak sınıfları dolaşan İl Müdürümüz öğrencilerimizle yapmış olduğu sohbetinde, içinde bulunduğumuz öğretim yılında LGS Sınavına hazırlanan değerli öğrencilerimizin gayret etmeleri gerektiğini belirterek başarılar diledi. Sınıfları dolaştıktan sonra öğretmenler ve idarecilerle bir araya gelen Müdür COŞKUN, okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri, okulun fiziki durumu ve yürütülen diğer çalışmalar hakkında bilgi aldı.