Kızılca Okulları Öğretmeninden Yine Büyük Bir Başarı Geldi

27.08.2021 151

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Merve DEDİLER Öğretmenimizin Gayretleriyle 3.Sınıf Öğrencilerimiz ''Seslerin Kalemdeki Ritmi'' Konulu e-Twinning Projesi 25 Ağustos 2021 Tarihinde  KALİTE ETİKETİ İle Ödüllendirilmiştir. Mütevazi Bir Okulun Her Alanda Elde Ettiği Başarılarıyla Adından Söz Ettirmektedir.

e-Twinning Projemizde Görev Alan Dünün 3.Sınıf Bugünün 4.Sınıf Öğrencilerimize, Onları Yetiştiren, Yönlendiren ve Büyük Gayretleri Gözlemlenen Proje Sorumlusu İngilizce Öğretmenimiz Merve Hocahanıma, 4.Sınıfın Sınıf Öğretmeni Ertuğrul SARIKOCA Öğretmenimize ve Çocuklarımızın Ailelerine, Son Olarak da Bütün Bu Olaylara Tam Desteğini Veren Okul Müdürümüz Murat ÖNDER Hocamıza Çok Teşekkürlerimizi Sunarız.

Kızılca Okulları Tarih Yazmaya Devam Edecek.....

27-08-2021