LGS 2022 Ocak Örnek Soruları Yayınlandı

03.01.2022 573

Yüz yüze eğitim kararlılıkla sürdürülürken öğrenci ve öğretmenlere çeşitli kaynaklarla destek olmak amacıyla Ekim ayından bu yana her ayın ilk haftasında yardımcı kaynak paketi paylaşılıyor.

Her ayın ilk haftası erişime açılan paketlerin Ocak ayına ait dördüncüsü bugün yayımlandı.

Yardımcı kaynak destek paketinde Çalışma Soruları, Örnek Sorular, Etkileşimli Sorular, Tekrar Testleri, LGS Ocak ayın örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor.

LGS Ocak ayı örnek soru kitapçığı

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin 5 Haziran 2022'de yapılacak olan "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik hazırlıklarına destek için Ocak ayı örnek soru kitapçığı da paketin içinde yer aldı.

Örnek Sorular Sözel Ocak 2022

Örnek Sorular Sayısal Ocak

Şimdiye kadar yayımlanan en geniş yardımcı kaynak seti özelliği taşıyan Ocak ayı yardımcı kaynak destek paketine

http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresi üzerinden erişilebiliyor.