Okul Müdürümüz Murat ÖNDER 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Eğitim Kurum Müdürleri Toplantısına Katıldı

Okul Müdürümüz Murat ÖNDER 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Eğitim Kurum Müdürleri Toplantısına Katıldı

02.09.2021 174

Gümüşhacıköy İlçe Milli Eğitim, Müdürler Kurulu Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Ercan Gültekin başkanlığında, Şube Müdürü engin Aktaş ve ilçe  tüm resmi okul/kurum müdürlerinin katılımı ile 1 Eylül 2021 tarihinde Şehit Sercan Koç Çok Programlı Anadolu Lisesi  Konferans Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının genel değerlendirilmesinin yapılmasının ardından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırlık çalışmaları ele alındı. Dünya çapında yaşanan Covid 19 salgın sebebiyle okullarda alınacak tedbirler ile hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralları ile ilgili görüşüldü.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Gültekin yeni dönemde 2023 Vizyon Belgesi kapsamında yapılacak çalışmalar, ana sınıfı ve 1. Sınıfların 1-3 Eylül tarihleri arasındaki uyum eğitimi programı, Ders kitaplarının kullanılması, Tübitak Projeleri, Okul Aile Birliklerinin Faaliyetleri, Öğretmen Eğitimleri, Kültür, Sanat ve Sporla Tam Öğrenme ve Akademik Başarının Artırılması, okul ve kurumlarda sosyal etkinlik kapsamında yapılacak çalışmalar, iş sağlığı güvenliği  ve MEB gönderdiği "KOVİD-19 Salgınında Okullarda alınması Gereken Önlemler Rehberi " hakkında bilgilendirmelerde bulundu. İlköğretim haftası başta olmak üzere, belirgi gün ve haftalar programı tespiti yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gültekin okul müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi. Tüm okul müdürlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni Eğitim Öğretim yılının sorunsuz geçmesi temennisinde bulunarak toplantıya son verdi.

02-09-2021