Okul Müdürümüz Murat ÖNDER Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Dr.Ahmet İŞLEYEN Başkanlığında Amasya'da Yapılan Toplantıya Katıldı

Okul Müdürümüz Murat ÖNDER Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Dr.Ahmet İŞLEYEN Başkanlığında Amasya'da Yapılan Toplantıya Katıldı

05.12.2023 100

Bugün Okul Müdürümüz Murat ÖNDER, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilimizde gerçekleştirilecek olan "Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Amasya İl Çalıştayı"na katılması sebebiyle Din Öğretimi Genel Müdürü Sayın Dr.Ahmet İŞLEYEN Başkanlığında Amasya Merkez Şehit Ahmet ÖZSOY Anadolu İmam Hatip Lisesinde Yapılan Toplantıya Katıldı.

Sayın Genel Müdür İŞLEYEN,  burada ildeki imam hatip okulları müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. Öğrencilerin bilim, kültür, sanat ve spora yönelik gönüllülük ve sosyal sorumluluk programları ile millî, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerleri benimsemelerine yönelik yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca toplantıda öğrencilerin akademik, mesleki, sosyal ve kültürel açıdan daha iyi yetişmeleri için okullarda eğitim ortamlarının iyileştirilerek zenginleştirilmesine, ders kitapları ve öğretim materyallerinin verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik yapılan çalışmalar istişare edildi.

Genel Müdürümüz Ahmet İşleyen yapılan bu toplantılar ile eğitimin kalitesini arttırmayı ve öğrencilerin daha nitelikli bir eğitim almalarını hedeflediklerini söyledi. Bu doğrultuda atılan adımların, çalıştayların, öğretmen ve yönetici buluşmalarının ülkemizin eğitim seviyesine olumlu katkılar sunmasını amaçladıklarını ifade etti.

05-12-2023