Okul Müdürümüz Murat ÖNDER, Ortaokul 5-A Sınıfı Öğrencilerine Eğitim Kurumlarında Hijyenin Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzunu Anlattı

03.03.2021 159

Okulumuz Kızılca Ortaokulu Müdürü Murat ÖNDER, Bugün  Ortaokul 5.Sınıf Öğrencilerine  Sınıflarında Eğitim Kurumlarında Hijyenin Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzunu Anlattı. Müdür ÖNDER, Uzunca Bir Uzaktan Eğitim Süreci Sonrasında 15 Şubat 2021 Pazartesi Günü İtibariyle Okulumuz Haftanın 5 Günü Tam Zamanlı Olarak Eğitim Öğretime Yüz Yüze Tekrar Başlamıştır. Sevgili Öğrencilerim, Eğer Yüz Yüze Eğitimimize Devam Etmek İstiyorsak, Evimizde Büyüklerimizin Hastalanmasına ve Ölümlerine Sebep Olmak İstemiyorsak, Sağlığımızı Korumak İstiyorsak Okulda, Okul Bahçesinde, Sokakta, Taşımalı Eğitim Aracında, Evimizde Maske-Mesafe-Hijyen Temizliği Diye Üçlediğimiz Kurallara Sım Sıkı Riayet Etmeliyiz'' Dedi. Hastalanmamız da Hastalıktan Korunmamız da Bizim Elimizde Olduğunu İfade Eden Müdür ÖNDER, Okulumuzun Pnademi Kurallarına Son Derece Uyduğunu ve Bu Durumun Okullar Kapanıncaya Kadar Korunmasını İstedi. Bu Konuda Tüm Tedbirlerini Aldıklarını İfade Eden ÖNDER, Okuldayken Sizleri Kontrol Edebiliyoruz Fakat Sokakta ve Evinizde, Köyünüzde Sizleri Konrol Edemediğimizden Dolayı Bu Mekanlarda da Yukarıda Saydığım Hususları Kaybetmememiz İçin Sizlerden Salgın Kurallarına Titiz Bir Şekilde Uymanızı İstiyorum, Dedi. Bakın Köy Okulu Olmamıza Rağmen İlçedeki Öğrenciler Uzaktan Eğitime Devam Ederken Bizler Haftanın 5 Günü Tam Zamanlı Eğitim Öğretim Yapıyoruz, Bunun Kıymetini Bilelim, Dedi. Son Olarak En Temel Üçlemeyi Tekrar Etti. MASKE-MESAFE-HİJYEN...

03-03-202103-03-2021