Okul Müdürümüz Sayın  Murat ÖNDER  Ramazan Bayramı Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Okul Müdürümüz Sayın Murat ÖNDER Ramazan Bayramı Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

23.06.2017 12431

Dini bayramlar hayatın getirdiği tüm zorluklara karşın, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, ortak değerleri paylaşmanın en yoğun şekilde hissedildiği, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin yakınlaştığı çok özel günlerdir.

Bizleri, aynı sevinç sofrasında birleştiren değerlerin başında gelen bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını, asırlar boyu en güzel şekilde yaşamış; bu atmosferi sürekli teneffüs eden büyük bir milletin mensuplarıyız.

Böylesine ulvi duyguların yaşandığı bu Ramazan Bayramı´nın Gümüşhacıköy' ümüze, Türkiye'mize ve tüm dünya insanlarına sevgi, dostluk, kardeşlik getirmesi dileğiyle, Şehit yakınları ve gazilerimiz başta olmak üzere, ilçemizde görev yapan öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimizin Ramazan Bayramı´nı kutluyor; sağlık içinde nice bayramlar temenni ediyorum.

Murat ÖNDER

Kızılca Ortaokulu  Müdürü