Okulumuz İnternet Sitesi Etkin Kullanım Performans Göstergelerinde Amasya'mızın BİRİNCİSİ, Türkiye'nin 19.Olmuştur

19.06.2021 283

Kızılca Okullarına Ait 3 Resmi İnternet Sitesi Etkin Kullanım Performans Göstergelerinde Türkiye'de İlk 25'i Arasındadır. Okulumuz Kızılca Ortaokulu Web Sitesi İlçede 1., Amasya İlinde 1.,  Ülke Genelinde 52.661 Web Sitesi Arasında 19. Olmuştur. Aynı Şekilde Kızılca İlkokulu Web Sitesi İlçede 2., İlde 2., Ülkede 23.Olmuştur. Yine Kızılca İmam Hatip Ortaokulu Web Sitesi İlçede 3., İlde 3., Ülkede 24.Olarak Büyük Bir Başarıya İmza Attılar.

MEBWEB Web Site İçerik Yönetim Sistemi: Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir. Sistem üzerinde, 109.030 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.661 kurum web sitesi bulunmaktadır.

Bu Büyük Başarıyı Elde Etmemizde Bizlere Desteğini Esirgemeyen Başta Öğrencilerimize, Velilerimize, Öğretmenlerimize, Gümüşhacıköy Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Sonsuz Şükranlarımızı Sunarız. Okullarımız Web Site Komisyonuna Gayretlerinden Dolayı Teşekkür Ederiz.

19-06-202119-06-2021