Okulumuz Kızılca Ortaokulu Rehberlik Öğretmeni Gümüşhacıköy İlçesi Rehber Öğretmenler 1. Dönem Değerlendirme Toplantısına Katıldı

10.03.2021 139

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Aktaş Başkanlığımda ilçe rehber öğretmenlerimizin katılımıyla 2020/2021 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem değerlendirme toplantısı beraberinde 2. dönem planlaması gerçekleştirildi.

Okullarımızda psikososyal müdahale hizmetleri & Rehberlik faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, koronavirüs salgını sürecinde yapılan ve yapılması planlanan rehberlik hizmetleri konusunda fikir alışverişi yapıldı. Özellikle uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin akademik, duygusal ve davranışsal anlamda daha fazla desteğe ihtiyaç duydukları bu dönemde yapılması gereken faaliyetler planlandı.