Okulumuzda Yürütülen İki e-Twinning Projemiz Kalite Etiketi Ödülüne Layık Görüldü

10.08.2022 104

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Sayın Merve DEDİLER ve Sevgili Öğrencilerinin Yürüttükleri 2 Adet e-Twinning Prorejesi Kalite Etiketi Ödülü Almaya Hak Kazandılar. Öğretmenimizi ve Sevgili Öğrencilerimizi Kutluyor,Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Kızılca Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Merve Dediler, 8. sınıf öğrencilerimizle "Easter and Other Spring Traditions" (Paskalya ve diğer bahar gelenekleri) isimli yeni bir eTwinning projesi İle  (Toplamda 15 ülke İspanya, İtalya, Ermenistan, Almanya, Litvanya, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, Tunus, Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan) Kızılca Ortaokulu'nun kurucu ortaklığını üstlendiği, İngilizce Öğretmenimiz Merve Dediler'in yazıp yürüttüğü "Celebrate Your World" isimli eTwinning proje çalışmalarımız tüm heyecanıyla devam etmektedir. Değerli Öğretmenimize ve Öğrencilerine Başarılar Dileriz.

10-08-202210-08-2022