Okulumuzdan Bir e-Twinning Projesi Daha Geldi :

Okulumuzdan Bir e-Twinning Projesi Daha Geldi : "Easter and Other Spring Traditions"

20.02.2022 449

Kızılca Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Merve Dediler, 8. sınıf öğrencilerimizle "Easter and Other Spring Traditions" (Paskalya ve diğer bahar gelenekleri) isimli yeni bir eTwinning projesine katılmış bulunmaktadır.   Toplamda 15 ülke (İspanya, İtalya, Ermenistan, Almanya, Litvanya, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Sırbistan, Tunus, Türkiye, Ukrayna ve Yunanistan) ve 25 okulun birlikte yürüteceği bu projede Kızılca Ortaokulu olarak yer almaktan büyük bir mutluluk duymaktayız.

Bu projede öğrencilerimiz her ülkenin Paskalya geleneklerini, Paskalya tarihini ve ortak ülkeler arasındaki diğer bahar geleneklerini öğreneceklerdir. 3 ay sürecek olan projemiz boyunca posterler, afişler, logolar, avatarlar ve benzeri birçok etkinlik yapacağız. Bunları yapmak için de multimedya ve web 2.0 araçlarını kullanacağız.

Öğrencilerimiz birbirleriyle iletişim kuracak ve yabancı dilde iletişim becerilerini geliştirecekler, yaratıcılıklarını geliştirecekler, aynı zamanda çalışmalarını nasıl analiz edeceklerini ve organize edeceklerini de bilecekler.

Büyük bir heyecan ile başladığımız çok uluslu projemizde öğretmenimiz Merve DEDİLER ve Kızılca Ortaokulu 8A sınıfı öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

20-02-2022