Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Çalışma Fasiküllerinin 5. Üniteleri Yayında

04.03.2021 136

Millî Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim sürecinin farklı koşullarını dikkate alarak ilk, ortaokul ve liselerdeki tüm öğrenciler için sunduğu kaynak desteğini giderek daha da büyütüyor. İlk 4 ünitelik çalışma fasiküllerinin ardından ortaokul öğrencilerinin tümü için 5. üniteden 2800 soru içeren 42 fasikül daha yayımlandı. Yaşanılan sürecin farkı dikkate alınarak öğrencilere sunulan kaynak desteğinin ölçeğinin büyütüldüğünü dile getiren Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, desteğin devam edeceğini belirtti.

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8.sınıflar için 1, 2, 3 ve 4. üniteleri kapsayan çalışma fasiküllerinin ardından 5. ünitenin çalışma fasikülleri de yayında...

Selçuk, öğrencilere kaynak desteği sürecini başarılı bir şekilde koordine eden Bakan Yardımsı Mahmut Özer'e, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Sadri Şensoy ve çalışma arkadaşlarına, 81 ilde Ölçme değerlendirme merkezlerinde hazırlıklara katkı veren tüm öğretmenlere teşekkür etti.

5.Sınıf için tıklayınız.

6.Sınıf için tıklayınız.