“RECYCLE and CREATE” (Geri Dönüştür ve Yarat) İsimli Bir e-Twinning Projesine Daha Başladık

26.03.2023 170

Kızılca Ortaokulu 6A Sınıfı öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Merve DEDİLER ile “RECYCLE and CREATE” (Geri Dönüştür ve Yarat) isimli bir eTwinning Projesine başlamışlardır. Projemiz bir Avrupa Projesi olup İtalya, İspanya, Yunanistan ve Türkiye ortaklarından oluşmaktadır. 4 ülkeden öğrenciler hep birlikte geri dönüşümün önemini ve geri dönüşüm aşamalarını öğrenip, proje sonunda da kendileri bir geri dönüşüm materyali oluşturacaklardır. Yabancı dil becerilerini ilk defa sergileyecekleri uluslararası sosyal bir platformda yer alacak olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

26-03-202326-03-202326-03-2023