Renkli Balonlar Yeşilçam Tiyatrosu ve Emektar Sinema Oyuncusu İhsan GEDİK Okulumuz Öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladılar.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Sayın Zehra ÖZYOL´un katkılarıyla Renkli Balonlar Yeşilçam Tiyatrosu (İhsan GEDİK) Okulumuzda Tiyatro Gösterisi Sergileyerek Çocuklarımıza 23 Nisan Hediyesi Verdi.

07.05.2019 484

Yeşilçam´da Ertem Eğilmez, Metin Erksan, Kunt Tulgar, Ali Özgentürk gibi yönetmenlerin filmlerinde "kötü adam" karakterini canlandıran İhsan Gedik, çocuk tiyatrosunda "baloncu amca" rolü oynuyor. Gedik´in iki arkadaşı ile kurduğu tiyatro grubu, Amasya´nın Gümüşhacıköy Belediyesinin 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Kızılca Köyü İlkokulu´nda "Renkli Dünyalar" oyununu sahneledi.