Son Dakika...Öğretmenlerin Eylül Ayı Seminer Tarih ve Yerleri Kesinleşti.

Kıymetli Öğretmenlerimizin Dikkatine...

Öğretmenlerin Eylül ayı seminer tarihleri ve seminer yerleri kesinleşti.

22.08.2017 630

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), 2017 yılı Eylül ayı seminer tarihleri ve seminer yerleri konusu yüz binlerce öğretmen tarafından merak ediliyordu. Kurban bayramı sonu dolayısıyla seminerlerin ilk haftasının memleketlerde verilebilmesi ihtimali üzerinde duruluyordu. Okul İdaresi olarak bakanlığın Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre Eylül ayı seminerleri 5-15 Eylül arasında gerçekleştirilecek. Seminerleri her öğretmen esas görev yaptığı okulda alacak. Memleketlerde seminerler alınmayacak.

4 Eylül 2017 Pazartesi günü Kurban Bayramı´nın 4. günü ve resmi tatil sona ermiş olacak. 5 Eylül 2017 Salı günü her öğretmen kendi okulunda hazır bulunmak zorunda. Özellikle yola çıkacak öğretmenlerin planlamalarını bu tarihleri dikkate alarak yapmaları gerekmektedir. Kıymetli Öğretmenlerimizin 5 Eylül 2017 Salı Günü Saat : 10:00´da Okulumuzda Hazır Olmalarını Bekliyoruz.