Kızılca Ortaokulu


Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim veren ,Evrensel eğitim - öğretim doğrultusunda biçimlenmiş, emsallerine model bir okul olmak.

Misyon: Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarındaki kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Başarılar: 2017 Yılı TEOG Sınavlarında Okulumuz Öğrencisi Beyzanur ASLAN ve Burak AKTAŞ Türkiye Şampiyonu Olmuşlardır. Beyzanur ASLAN İstanbul Özel Nun Okullarında (Burslu), Burak AKTAŞ Ankara Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesinde (Nitelikli) Öğrenimlerine Devam Etmektedirler.

Saatler: 08:45-15:30
Isınma: Merkezi sistem kömürlü kalorifer sistemi
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 3 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Sergisi Yapılmıştır.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Sergisi Yapılmıştır.

Telefon - 03587511294

Belgegeçer - (358) 751 1294

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ghkkizilcaoo.meb.k12.tr

Adres - KIZILCA KÖYÜ KIZILCA KÜME EVLERİ KIZILCA ILKOKULU BLOK NO: 124 GÜMÜŞHACIKÖY / AMASYA

Öğretmen :12
Öğrenci :47
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1430
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Amasya İli Gümüşhacıköy İlçesi Kızılca Köyü İçerisindedir.Okulumuzun A ve B blokları arasında bulunan980 metre karelik alan asfalt olup, ayrıca 988 metre karelik toprak oyun sahamız bulunmaktadır.1200 metre karelik yeşil alan (ağaçlandırma sahası) mevcuttur

Adres - KIZILCA KÖYÜ KIZILCA KÜME EVLERİ KIZILCA ILKOKULU BLOK NO: 124 GÜMÜŞHACIKÖY / AMASYA

Ulaşım Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 12 öğretmen, 5 yardımcı personel görev yapmaktadır. Personelimiz İlçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızılca Ortaokulu il merkezine 90km, ilçe merkezine 21km uzaklıkta olup, 1928 yılından bu yana Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. İlçemize bağlı 9 Köyden Öğrenci taşınmaktadır.